today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Β. Κικίλιας: Η ασφάλεια του πολίτη πρώτη προτεραιότητα για την ΝΔ

“Η ασφάλεια-προστασία του πολίτη είναι πρώτη προτεραιότητα της νέας διακυβέρνησης αν ο πολίτης εμπιστευτεί και ψηφίσει την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη” τόνισε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του κόμματος Βασίλης Κικίλιας μιλώντας απόψε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της ΝΔ στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Θέμα της εκδήλωσης ήταν η “Προστασία του Πολίτη και Ασφάλεια στις γειτονιές της πόλης μας”.

Ο κ Κικίλιας αναφέρθηκε “στο αγαθό της τάξης και της ασφάλειας ,τονίζοντας “πως δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία χωρίς ελευθερία και δεν μπορεί να υπάρχει ελευθερία χωρίς ασφάλεια”.

Υπάρχουν δήμοι , γειτονιές και περιοχές στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία που δυστυχώς τις λυμαίνονται εγκληματίες, κακοποιοί , έμποροι ναρκωτικών, λαθρομετανάστες …Είναι κοινωνικό αγαθό η ασφάλεια και το πληρώνει ο πολίτης μαζί με την δωρεάν παιδεία, υγεία κτλ.

Ο κ Κικίλιας αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των 55.000 ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ επισημαίνοντας πως “όλοι εμείς πάμε κι ερχόμαστε κάθε μέρα στην δουλειά μας με ασφάλεια αυτοί οι άνθρωποι πάνε το πρωί στην δουλειά τους και δεν ξέρουν αν θα γυρίσουν, για να φυλάγουν και να προστατεύουν εμάς”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ