today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Κρίσιμες ώρες για το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ

Με προορισμό τη Γενεύη «πετάνε» αύριο ο Μηνάς Λυσάνδρου και η Αγγελική Αρκάδη, προκειμένου να παραστούν στην ακροαματική διαδικασία στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στο ματς με τον Αγιαξ (27/11/2018) στο ΟΑΚΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος και η υπεύθυνη επικοινωνίας και διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ θα καταθέσουν τις θέσεις της πρωταθλήτριας Ελλάδας την Πέμπτη (21/2) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν και θα επιστρέψουν.

Άλλωστε το μεγαλύτερο κομμάτι της υπόθεσης έχει ολοκληρωθεί, η δουλειά έχει γίνει απ’ όλες τις πλευρές με τα υπομνήματα και τα έγγραφα που έχουν καταθέσει, η έρευνα από την UEFA έχει ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, στις σοβαρές υποθέσεις πριν από την έκδοση της απόφασης υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει αποδεκτή η ακρόαση της κατηγορούμενης ομάδας κι αυτό συνέβη με την ΑΕΚ.

Στην ΠΑΕ άπαντες αντιμετωπίζουν το θέμα ως μια πολύ σοβαρή διαδικασία, όπως  έκαναν από την πρώτη στιγμή χωρίς την παραμικρή εκτίμηση ή πολύ περισσότερο πρόβλεψη για την τελική έκβαση.

Έχει γίνει σοβαρή προεργασία στην υπερασπιστική γραμμή από την πρώτη στιγμή όταν εκπονήθηκε το υπερασπιστικό υπόμνημα για τα όσα συνέβησαν. Δεδομένη είναι η αγωνία για την ετυμηγορία, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν αυτή θα υπάρξει αμέσως, την επομένη, ή σε διάστημα λίγων ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ