today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Με ιδιαίτερη συνέπεια βλέπουμε την Όλγα Κεφαλογιάννη να ασκεί τα καθήκοντά της ως υπεύθυνη του τομέα πολιτισμού και αθλητισμού της Ν.Δ.

Εκτός του ότι δεν έχει αφήσει θέατρο, μουσείο, χώρο τέχνης ή αρχαιολογικό χώρο που να μην έχει επισκεφτεί, η πρ. Υπουργός έχει συναντηθεί με δεκάδες προσωπικότητες και φορείς που σχετίζονται με το αντικείμενό της από την Ελλάδα και το Εξωτερικό προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους και να τους μεταφέρει τις προγραμματικές θέσεις του κόμματός της.

Σήμερα η κα Κεφαλογιάννη είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με τον θρύλο των παρκέ Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής και προπονητής συζήτησε με την πρώην Υπουργό για την αναγκαιότητα βελτίωσης των υποδομών, την ανάδειξη και αξιοποίηση των νέων αθλητών και προπονητών και την εξωστρέφεια που απαιτείται να έχει το άθλημα διεθνώς. Ο κα Κεφαλογιάννη τόνισε στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή τη θέληση της να γίνει αρωγός σε μια προσπάθεια συνολικής στήριξης του αθλήματος, με νέες ιδέες και όραμα για νέες επιτυχίες, πάνω σε σταθερές και σύγχρονες βάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ