today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Γ.Αμυράς: Όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ψηφίζει την κυβέρνηση

Μήνυμα προς όλους όσοι ακόμα και μέσα στο Ποτάμι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 οΓιώργος Αμυράς λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού στην οποία διεφάνη ότι σε άλλο μήκος κύματος είναι κάποιοι από τους βουλευτές του κόμματος και σε άλλο ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Όποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ψηφίζει κυβέρνηση» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού προσθέτοντας ότι «συμφωνώ ότι το Ποτάμι δεν έχει μια θέση άλλη έχω εγώ, άλλη ο Δανέλης, άλλη ο Σταυρός».

«Είναι η ώρα των αποφάσεων. Εναι πολύ σκληρά τα χαρτιά για να μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις» πρόσθεσε με νόημα ο κ. Αμυράς.

Όσον αφορά τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Open για τους 151 βουλευτές ο κ. Αμυράς σημείωσε ότι «φάνηκε αρκετά σίγουρος ο Τσίπρας ότι θα βρει τους 151 ψήφους. Εμένα η καλύτερη μου απάντηση από πλευράς Ποταμιού θα ήταν να ζητήσει άμεση προσφυγή στις κάλπες».

«Κυβερνήσεις με δανεικούς βουλευτές είναι υποβάθμιση του κοινοβουλευτισμού» συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την επίθεση που έκανε σε βάρος του ο Πάνος Καμμένος στη συνέδριαση της ολομέλειας για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά των F-16 ο Γιώργος Αμυράς χαρακτήρισε «ανεμοδούρα» τον υπουργό Άμυνας που «βρήκε εύκρατο κλίμα στα συριζαϊκα περιβόλια και άνθισε. Μαζί διορίσαν τα κομματόσκυλα, μαζί το ένα, μαζί το άλλο».

Ειδικά, δε, για το χαρακτηρισμό «νυφούλα» που χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος, ο κ. Αμυράς είπε ότι «κρίμα που δεν τον άκουσα να με λέει νυφούλα γιατί θα του έλεγα “χίλιες φορές νυφούλα γιατί όλοι τις αγαπάνε τις νυφούλεςμ παρά ζωντοχήρα όπως θα γίνεις εσύ αν φύγεις από τυ κυβέρνηση”». «Είναι γνωστή η χυδαιότητα του Καμμένου. Ο Καμμένος είναι ένας βόθρος. Το θέμα είναι οι ΣΥΡΙΖΑοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν» συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ