today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Ρονάλντο: Δεν έχω εμμονή με τις ατομικές διακρίσεις

Συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο φιλοξενείται στην πορτογαλική «Record», με τον σουπερ σταρ της Γιουβέντους να εξομολογείται ότι δεν έχει καμία εμμονή με τις ατομικές διακρίσεις. Παράλληλα ο CR7 υπογράμμισε ότι δεν ζει για να σπάει ρεκόρ, ενώ μίλησε για το επίπεδο των υπολοίπων ομάδων του Καμπιονάτο και την Εθνική Πορτογαλίας.

«Δεν έχω εμμονή με τις ατομικές διακρίσεις», είπε αρχικά ο Ρονάλντο και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίζει, όλα τα άλλα είναι φυσικό επακόλουθο. Το ίδιο ισχύει και για τα ρεκόρ. Αυτό που μετράει είναι να θες να βελτιώνεσαι όλο και περισσότερο, δεν ζω για να σπάω ρεκόρ».

Αναφερόμενος στο επίπεδο των ομάδων του ιταλικού πρωταθλήματος, είπε: «Το επίπεδο των ομάδων από άποψη τακτικής και φυσικής κατάστασης έχει βελτιωθεί κι άλλο, έτσι έχει γίνει ακόμα πιο περίπλοκο το να κερδίζεις και γι’ αυτό εγώ πρέπει να δουλεύω ακόμα περισσότερο για να διατηρούμαι στην κορυφή, το να κερδίζω είναι κάτι πολύ όμορφο και με κάνει χαρούμενο, αλλά και όταν δεν γίνεται δεν είναι και το τέλος του κόσμου».

Τέλος, μιλώντας για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, γνωστοποίησε ότι… «Το 2019 έχω την πρόθεση να επιστρέψω στη διάθεση της εθνικής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ