today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Επ΄αυτοφώρω σύλληψη 22χρονου διαρρήκτη. Βασάνιζε τα θύματά του

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 22χρονος, τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που είχε μπει σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια και επιχειρούσε να διαρρήξει δικηγορικό γραφείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης προηγουμένως είχε διαρρήξει και υπόγειο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ο 22χρονος, μαζί με έναν συνεργό του, ο οποίος είναι τώρα φυλακισμένος, διέπρατταν ληστείες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι δράστες έμπαιναν σε κατοικίες από ανασφάλιστα παράθυρα και στις περιπτώσεις που ο ένοικος βρισκόταν στο εσωτερικό τους, τον ακινητοποιούσαν και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή. Οι αστυνομικοί μιλούν για μια αδίστακτη ομάδα, η οποία βασάνιζε τα θύματά της. Χαρακτηριστικό της αγριότητας τους ήταν το γεγονός ότι έδεναν με μονωτική ταινία και κουκούλωναν τα θύματα τους.

Ο 22χρονος άνδρας είχε συλληφθεί και πριν ενάμιση μήνα για συμμετοχή σε άγρια συμμορία ληστών.

Έως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί δύο διαρρήξεις και δύο ληστείες στα Εξάρχεια. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ