Με McLaren το ντεμπούτο της Coca Cola

Για πρώτη φορά η Coca-Cola θα «φιγουράρει» σε μονοθέσιο της Formula 1. Αυτό θα συμβεί μετά τη συμφωνία ανάμεσα στην αμερικανική πολυεθνική και στην McLaren για το υπόλοιπο της σεζόν 2018.

Το λογότυπο της γνωστής φίρμας θα μπει για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο ομάδας που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 και συγκερκριμένα σε αυτό της McLaren Racing, συνεχίζοντας την πλούσια ιστορία σε αθλητικές χορηγίες, συμπεριλαμβανομένου, πλέον, και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Coca-Cola και τα υπο-εμπορικά σήματα θα εκπροσωπούνται στα δύο αυτοκίνητα της McLaren καθώς και στους οδηγούς τους, Φερνάντο Αλόνσο και Στόφελ Βαντούρν, όπως επίσης και στον οδηγό δοκιμών της McLaren, Λάντο Νόρις.

Ο διευθύνων σύμβουλος της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, τόνισε: «Η Coca-Cola έχει μια πλούσια ιστορία χορηγίας και ένα ρεκόρ καινοτόμων ενεργειών και είμαστε πεπεισμένοι ότι η εταιρεία επέλεξε να συνεργαστεί με τη McLaren για να διερευνήσει τις ευκαιρίες στη Formula 1.

Η F1 ως άθλημα αλλάζει, όπως και εμείς ως ομάδα, και προσβλέπουμε στην εισαγωγή της Coca-Cola στις δυνατότητες που αντιπροσωπεύει η ομάδα μας και το φανταστικό παγκόσμιο άθλημα.»

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος αθλητικών συνεργασιών της Coca-Cola, Ρικάρντο Φορτ, επισήμανε: «Προσβλέπουμε σε αυτή την ενεργοποίηση με τη McLaren, και οι δύο εταιρείες μας είναι πρωτοπόροι και προσπαθούμε να συνδεθούμε και με τη νεολαία.

Αυτή η συνεργασία θα μας καθοδηγήσει σε αυτό που οι πελάτες μας, οι αγορές και οι καταναλωτές που επιθυμούν αυτό το υψηλό πάθος των οκτανίων.»