today-is-a-good-day
19.9 C
Athens

Μηνύματα συμπαράστασης στον Ναδάλ (video)

Χτες έκαναν τον γύρο του κόσμου οι εικόνες με τον Ράφαελ Ναδάλ να έχει χωθεί μέσα στις λάσπες και να βοηθάει τους συμπολίτες του μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις δυνατές βροχές που σημειώθηκαν στην Μαγιόρκα, όπου πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι, αλλά υπήρξαν και νεκροί.
Την συμπαράστασή τους, τόσο προς τον συναθλητή τους, που μένει μόνιμα στο Πόρτο Κρίστο της Μαγιόρκα, όσο και στους κατοίκους του ισπανικού νησιού, εξέφρασαν τα «μεγάλα» ονόματα του αθλήματος, όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με αναρτήσεις τους στα social media. Και οι τρεις βρίσκονται στην Σανγκάη για το όπεν τουρνουά που διεξάγεται εκεί.

«Ράφα έχεις την στήριξή μας. Σε σκεφτόμαστε όπως και όλους στην Μαγιόρκα. Καλή δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φέντερερ, ενώ ο Τζόκοβιτς λέει σε ένα βίντεο:
«Έμαθα για τα άσχημα νέα στην Μαγιόρκα και θέλω να στείλω τα συλλυπητήριά μου σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Στέλνω τις ευχές μου για δύναμη σε όλους, ώστε να το ξεπεράσουν. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και τους χαιρετισμούς μου στον Ράφαελ Ναδάλ. Συγχαρητήρια φίλε που προσφέρεις την βοήθειά σου και θέλω να καλέσω όλους να βοηθήσουν την Μαγιόρκα με όποιο τρόπο μπορούν».
Και το μήνυμα του Ζβέρεφ: «Έχω επισκεφτεί πολλές φορές αυτό το όμορφο νησί. Οι προσευχές μου και η σκέψη μου στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί, όχι μόνο στον Ράφα, αλλά σε όλους. Ελπίζω να το ξεπεράσετε γρήγορα και να προσέχετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ