today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Νεϊμάρ, όπως… Κιμ Καρντάσιαν

Ως την «Κιμ Καρντάσιαν του ποδοσφαίρου» παρομοίασε τον Νεϊμάρ ο Τζόι Μπάρτον.

Σωστά, ο Τζόι Μπάρτον: ο προπονητής ομάδας της τρίτης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος, της Φλίντγουντ Τάουν, κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας κι ένας άνδρας που ήταν περισσότερο γνωστός για τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες, παρά για τα όσα πέτυχε στην 15χρονη επαγγελματική του καριέρα.

«Νομίζω ότι είναι η Κιμ Καρντάσιαν του ποδοσφαίρου», τόνισε ο Μπάρτον στην «Equipe» και συνέχισε: «Ο Νεϊμάρ δεν είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και το είδαμε αυτό στην Ρωσία, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπάρχουν αρκετοί άλλοι παίκτες που βρίσκονται μπροστά του. Ο Νεϊμάρ είναι περισσότερο ένα διαφημιστικό φαινόμενο από ότι ένα ποδοσφαιρικό, όπως οι Καρντάσιανς.»

Η σύγκριση από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Σίτι, της Νιουκάστλ, της ΚΠΡ και της Μαρσέιγ, Τζόι Μπάρτον, σαφώς και δεν κολακεύει κανέναν από τους προαναφερθέντες, ωστόσο, υπάρχουν ομοιότητες.

Και οι δύο είναι παγκόσμια πρότυπα του στιλ, με μεγάλο χαρτοφυλάκιο εγκρίσεων και προσωπικών brands, ενώ και οι δύο είναι μεταξύ των διασημοτήτων με την υψηλότερη διαδυκτιακή αξία (σύμφωνα με το Forbew, ο Νεϊμάρ κοστίζει 90 εκ. δολάρια, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν 30 εκ. δολάρια).

Επίσης τους αρέσει πολύ να είναι κοινωνικοποιημένοι, ενώ η αγάπη του Νεϊμάρ για τη νυχτερινή ζωή και η ετήσια παρουσία του στα γενέθλια της αδελφής του έχουν προσελκύσει την έντονη κριτική των ΜΜΕ, ενώ για την Κιμ Καρντάσιαν αυτό αποτελεί λίγο πολύ μέρος της δουλειάς της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ