today-is-a-good-day
25.3 C
Athens

Μπάχαλο με το πρόγραμμα μετά την αναβολή

Η προχειρότητα, με την οποία καταρτίστηκε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα μόνο σε μία ομάδα: την ΑΕΚ!

Ο αγώνας με τη Λαμία ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη 26/9, όμως 48 ώρες πριν (σήμερα, 24/9 στις 19:00) υπάρχει το ματς πρωταθλήματος Παναιτωλικός-Λαμία. Η ΠΑΕ της Φθιώτιδας ζήτησε αναβολή και -όπως ήταν φυσικό- το αίτημά της ικανοποιήθηκε.

Αυτό σημαίνει ότι προκύπτει σοβαρό πρόβλημα στην εύρεση ημερομηνίας, καθώς για την ΑΕΚ δεν υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» μέχρι τον Δεκέμβριο. Κι αυτό γιατί όλες οι ημερομηνίες είναι «ρεζερβέ» για αγώνες Ευρωπαϊκών Κυπέλλων, εγχώριων κυπέλλων και Εθνικών ομάδων.

Ίσως με λίγη… φαντασία και καλή θέληση να «στριμωχτεί» κάπου, αμέσως μετά την 6η και τελευταία αγωνιστική του Nations League, όπου η Ελλάδα υποδέχεται την Εσθονία την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 24/11, άρα, εάν συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, θα μπορούσε να οριστεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

* Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι αύριο (25/9) θα ανοίξει το ηλεκτρονικό σύστημα πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Μπάγερν στο Μόναχο που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου. Ο ρόλος της σπουδής είναι ότι το ενδιαφέρον του κόσμου από την Ελλάδα και από πολλές ευρωπαϊκές χώρες είναι κάτι πρωτοφανές και τα 5.000 εισιτήρια αναμένεται να κάνουν γρήγορα «φτερά», παρότι κοστολογούνται στα 50 ευρώ έκαστο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιδιώκει να τελειώσει γρήγορα με το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να επικεντρωθεί στα άλλα δύο «καυτά» εντός έδρας ματς που ακολουθούν. Έτσι, αμέσως μετά θα κυκλοφορήσουν -μάλλον ταυτόχρονα- τα εισιτήρια και για την Μπενφίκα (2/10) και για τον Ολυμπιακό (7/10).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ