today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Χ. Τσαβούσογλου: Οι ΗΠΑ θα τελειώσουν-O θάνατος της Αμερικής πλησιάζει

Σε δήλωση σοκ προχώρησε ο τέως αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου, γνωστός και από τις επιθέσεις του κατά της Ελλάδας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα τελειώσουν… η Τουρκία δεν φοβάται τη δύναμη του αμερικανικού δολαρίου» δήλωσε, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

«Τα κράτη, όπως οι άνθρωποι, γεννιούνται, μεγαλώνουν και πεθαίνουν … Ε Αμερική, γεννήθηκες, μεγάλωσες, και ο θάνατός σου πλησιάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου σε πλήθος υποστηρικτών ου κατά τον εορτασμό του Κουρμπάν μπαϊράμ.

Όπως υποστήριξε ο τέως αντιπρόεδρος της Τουρκίας, «τα αποδεικτικά στοιχεία για το “θάνατο της Αμερικής” περιλαμβάνουν το αποτυχημένο σχέδιο των ΗΠΑ για την υποστήριξη των Κούρδων ανταρτών στη Συρία, καθώς και την αποτυχία του να σταματήσει την Τουρκία να αγοράσει συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας από τη Ρωσία». (S-400)

«Αυτό το έθνος δεν φοβάται το δολάριο, αυτό το έθνος δεν φοβήθηκε στοίβες  από τεθωρακισμένα ή στοίβες από σίδηρο» σημείωσε, και πρόσθεσε ότι «με την ευλογία του Θεού θα το ξεπεράσουμε. Αυτή η αύξηση του δολαρίου είναι εντελώς τεχνητή».

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ