today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Στο πλευρό των πληγέντων η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων εκτός αυτών που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική.

Με κοινή τους δήλωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χανίων εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και την οδύνη τους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, και συλλυπούνται τις οικογένειές τους.

Παράλληλα, η Π.Ε Χανίων καλεί όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες του νομού να συμβάλλουν στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης που θα σταλούν στους πυρόπληκτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν είναι:

Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση άμεσης κατανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές ) και γάλατα μακράς διάρκειας που διατηρούνται εκτός ψυγείου

Ο τόπος συγκέντρωσης των ειδών θα είναι το Πνευματικό Κέντρο Χανίων κατά τις ώρες 9 π.μ. – 3:30 μ.μ, την Πέμπτη 26/07, την Παρασκευή 27/07 και το Σάββατο 28/07.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ