today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Νέα παραίτηση στους ΑΝΕΛ με βαριές αιχμές

Παραιτήθηκε κι ο Συντονιστής Νομού Δράμας των ΑΝΕΛ, Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, που με σκληρή ανάρτησή του στο facebook αφήνει βαριές αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος. Αυτή είναι ακόμα μια από τις δεκάδες παραιτήσεις που έχουν υποβληθεί από χθες το βράδυ έως σήμερα στους ΑΝΕΛ μετά τη στήριξη Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα και την σημερινή υπογραφή της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Ακολουθεί η δημόσια δήλωση αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ του Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη:

“Δηλώνω δημόσια την αποχώρηση μου από το κίνημα των ( Ανεξαρτήτων Ελλήνων ) διότι δεν φανήκαμε αντάξιοι στις προσδοκίες και στα κελεύσματα του Ελληνικού Λαού και παραβήκαμε αρχές και αξίες που πρεσβεύαμε σε βάρος της χώρας μας συνεχίζοντας να συμμετέχουμε στην συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ εκποιώντας κληρονομικά δικαιώματα χιλιάδων ετών της ιστορίας μας και της ύπαρξης μας προς επιθυμία συμφερόντων ξένων προς την χώρα μας, δεν κάναμε κάτι από όλα αυτά που πομπωδώς διακηρύσσαμε από ιδρύσεως μας πριν από έξι και πλέον χρόνια.

Η χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στην βουλή των Ελλήνων απέδειξε περίτρανα ότι πολλοί βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από κάθε τι εθνικό και πατριωτικό προσδοκώντας πρόσκαιρα οικονομικά ωφέλη και ανταλλάγματα.

Δεν γίνεται άλλα να λες και άλλα να πράττεις, να πιστεύεις στον Θεό και να υπηρετείς τον Μαμωνά, να πιστεύεις και να ενισχύεις τον πατριωτισμό των Ελλήνων και να ξεπουλάς την Μακεδονία μας, δεν ξαναδολοφονείς τον αείμνηστο ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ που θυσιάστηκε για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας και αγνοείς τους αγώνες και τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού.

Περάσαμε από πολλές συμπληγάδες οικονομικής φύσεως τα τελευταία χρόνια υπομείναμε και αντέξαμε, όλα αυτά τα θεωρώ και είναι ήσσονος σημασίας τα οποία έρχονται και παρέρχονται με τον χρόνο, το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας πρώην φίλοι και συναγωνιστές δεν καταπίνεται με τίποτα, η προδοσία και η ρετσινιά του προδότη μένει εις τον αιώνα και οι συνέπειες του ξεπουλήματος αυτού θα γιγαντωθούν σε βάρος της χώρας μας με το πέρασμα των χρόνων.

Έχω μεγαλώσει και ανατραφεί σε ένα περιβάλλον με αξίες αρχές παιδεία και θα έλεγα με τα παρεξηγημένα για μερικούς Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη τα οποία με καθοδηγούν έως τώρα στην ζωή μου.

Ένα αρχαίο απόφθεγμα λέει “ Ούκ ελλάτω παραδώσω “ , τα παιδιά μου και οι απόγονοι μου δεν θέλω να θυμούνται και να έχουν πρόγονο που σε ειρηνική περίοδο και δίχως λόγο πούλησε τις αρχές του.

Ας ψάξουν να βρουν αλλού σύγχρονους Εφιάλτες, καλή τύχη πρώην σύντροφοι συναγωνιστές.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ !!!

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ !!!”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ