today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

CruiseInn: Η κρουαζιέρα στην οποία αναπτύσσονται νέα τεχνολογικά προϊόντα

Το CruiseInn επανέρχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις 2-9 Ιουλίου και το Celestyal Crystal μετατρέπεται σε ένα διαδραστικό κέντρο εργασίας, ταξιδεύοντας στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, οι φετινοί συμμετέχοντες είτε ατομικά είτε ομαδικά και χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουν κάποια επιχειρηματική ιδέα καλούνται να χτίσουν νέα τεχνολογικά προϊόντα, που θα απευθύνονται στους κλάδους του Τουρισμού της Ναυτιλίας και της Οινογαστρονομίας.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την Cisco & Logicom Distribution και ειδικά για την φετινή οργάνωση του CruiseInn, η διοργάνωση δομήθηκε με βάση προκλήσεις για την ανάπτυξη των νέων εταιριών ή την περαιτέρω ανάπτυξη υπαρχόντων προϊόντων-εταιριών που έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα.

Οι προκλήσεις προκύπτουν από πραγματικές ανάγκες εδραιωμένων επιχειρήσεων στο χώρο όπως η Celestyal Cruises, Cisco, Logicom Distribution και SantoWines, και στοχεύουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας σε τουριστικά καταλύματα ή σε κρουαζιερόπλοια και σκάφη αναψυχής κάνοντας χρήση wearables/κινητών τηλεφώνων και έξυπνων δικτύων καθώς στην ανάπτυξη συστημάτων για αποδοτικότερο έλεγχο και την διασφάλιση της ποιότητας των τελικών προϊόντων που προέρχονται από τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής.

Οι προκλήσεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες του CruiseInn, πριν την αναχώρηση του, στην πρώτη επίσημη συνάντηση στα γραφεία της Cisco. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα εργαλεία και τις πλατφόρμες της εταιρίας στις οποίες θα βασιστούν για να αναπτύξουν τα νέα προϊόντα – υπηρεσίες.

Οι καλύτερες εξ’ αυτών θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο ύψους 1.000 ευρώ και θα έχουν την ολιστική υποστήριξη της Cisco & Logicom Distribution στην περαιτέρω ανάπτυξη του προϊόντος από την πραγματοποίηση πιλοτικών εφαρμογών μέχρι την κυκλοφορία τους στην αγορά.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, σε αυτό το ταξίδι θα είναι μαζί με τους συμμετέχοντες καταρτισμένοι επαγγελματίες – εκπαιδευτές που διαθέτουν γνώση και εμπειρία για να τους υποστηρίξουν και να τους καθοδηγήσουν στην προσπάθεια τους, μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια, ομιλίες και mentoring sessions.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος και σε συνεργασία με τοπικούς φορείς υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και καινοτομίας θα οργανωθούν συναντήσεις δικτύωσης σε επιλεγμένους προορισμούς του CruiseInn. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με τοπικούς επιχειρηματίες ή νέους επαγγελματίες που εδρεύουν στις τοπικές κοινότητες καινοτομίας με σκοπό την ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών και την στοχευμένη προώθηση των προϊόντων – υπηρεσιών τους σε υποψήφιους πελάτες.

Ταυτόχρονα οι φετινοί CruiseInners θα έχουν τον χρόνο να περιπλανηθούν στους προορισμούς της κρουαζιέρας και να συμμετέχουν στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται την Πέμπτη 31 Μαΐου στο https://getcruiseinn.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ