today-is-a-good-day
18.3 C
Athens

Βράζουν με τον Βράνιες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ

Κόμπο έδεσε τον Μανόλο Χιμένεθ ο Ρασβάν Λουτσέσκου στον τελικό κι επιβραβεύθηκε απόλυτα από τον Ιβάν Σαββίδη.

Του Σταύρου Γεωργακόπουλου
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε στον Ρουμάνο τεχνικό απεριόριστο μπάτζετ και τον πρώτο λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Από την άλλη πλευρά ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ βίωσε τα πρώτα ισχυρά κύματα αμφισβήτησης. Αν δεν είχε κατακτήσει η «Ένωση» το πρωτάθλημα, στον Χιμένεθ θα είχε βγει εισιτήριο από το βράδυ του Σαββάτου.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για τον έμπειρο τεχνικό. Είναι αλήθεια ότι εκφράστηκε δυσφορία για τις επιλογές του κόουτς κυρίως στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων. Έστω και αν εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε σκορ και στα επίσημα του ΟΑΚΑ θεωρούσαν δεδομένη τη βελτίωση της ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο.

Αν, πάντως, έκανε κάποιος ένα γκάλοπ μέσα στα αποδυτήρια, θα αντιλαμβανόταν ότι οι επιλογές του Χιμένεθ πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Εκείνος που πρωταγωνιστούσε σε κάθε κουβέντα ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες! Ο Βόσνιος πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Ελλάδα, αλλά οι συμπαίκτες του έβραζαν μαζί του για την απερισκεψία του που στέρησε από την ομάδα τους τη δυνατότητα της μεγαλύτερης πίεσης στο τελευταίο τέταρτο του ματς. Μέχρι και προς τον πάγκο εκφράστηκε η δυσφορία για τον διεθνή στόπερ. Από συμπαίκτη του που αναρωτήθηκε τι ακριβώς έκανε.

Η μουρμούρα αυξήθηκε την Κυριακή μετά από την ανάρτηση στα social media. Κι όπως μου είπε ένα παλικάρι που εμπιστεύομαι, το Σαββατόβραδο μπήκε οριστικά η ταμπέλα της πώλησης στον Βράνιες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ