today-is-a-good-day
19 C
Athens

Ηχηρή παραίτηση συνδικαλιστή εξαιτίας της στοχοποίησης του υιού Σαμαρά

Με μια ηχηρή παραίτηση αρχίζουν να διαφοροποιούνται οι συνδικαλιστές της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης από τις πρακτικές του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ ο οποίος δεν δίστασε, για πολιτικούς λόγους, να στοχοποιήσει ένα παιδί που βρίσκεται σε τρυφερή ηλικία.

Σήμερα μάλιστα υπήρξε και μια ηχηρή παραίτηση, αυτή του Χρήστου Κιοσέ από το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Βορείου Ελλάδος και τις άλλες θέσεις στις οποίες συμμετέχει. O Χρήστος Κιοσές, ο οποίος καταλογίζει στον επικεφαλής της Ομοσπονδίας απόκλιση από τους σκοπούς της εκλογής τους.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης του κ.Κιοσέ:

“Θεσσαλονίκη, 14/8/18

Όταν ο συνδικαλιστικός φορέας στον οποίο εκλεχτήκαμε, αποκλίνει από τον βασικό του σκοπό, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω να βρίσκομαι σε θέση ευθύνης. Όταν ασχοληθεί πάλι με εκπαιδευτικά θέματα, θα είμαι στην πρώτη γραμμή, όπως έπραξα μέχρι και σήμερα. Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Δ.Σ του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Βορείου Ελλάδος καθώς και από όλες τις θέσεις στα ΠΥΣΠΕ Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης, ΠΥΣΠΕ ΚΑΙ ΑΠΥΣΠΕ Δυτικής Μακεδονίας καθώς και από το Πειθαρχικό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Χρήστος Αστ. Κιοσές

Δάσκαλος -Συγγραφέας Μέλος Δ.Σ Σ.Ι.Ε.Λ.Β.Ε

τ. Μέλος ΔΣ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ