today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Πήρε τη θέση του φίλου του Σπίρτζη και θα είναι απέναντι στον Καραμανλή

Ενθουσιασμένος είναι, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, από τις αλλαγές και τη νέα του θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς

Οπως αναφέρει η γνωστή στήλη, ο Νίκος Παππάς δήλωνε ευτυχής που θα έχει απέναντί του τον Κώστα Καραμανλή, «έναν γόνο μιας ιστορικής οικογένειας της Δεξιάς».

Πάντα σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Νίκος Παππάς δεν παρέλειψε χαιρέκακα να τονίσει πως πάντα διαφωνούσε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Βηματοδότης

Περισσεύουν τα σχόλια για τις επιλογές Τσίπρα για τον ανασχηματισμό της «σκιώδους» που έκανε τις προηγούμενες ημέρες. Ο Νίκος Παππάς, για παράδειγμα, δηλώνει ενθουσιασμένος από τις αλλαγές και καθόλου «ριγμένος», παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα. Περιχαρής περιδιάβαινε το Περιστύλιο τις προηγούμενες ημέρες λέγοντας ότι «πήρε τη θέση του φίλου του Σπίρτζη» και πως είναι ευτυχής που θα έχει απέναντί του τον Κώστα Καραμανλή, «έναν γόνο μιας ιστορικής οικογένειας της Δεξιάς», όπως χαρακτηριστικά λέει. Επίσης χαιρέκακα δήλωνε σε αγορά πλήθουσα ότι πάντα διαφωνούσε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και πως εν τέλει από την ευθεία διαφωνία μαζί του δεν ήταν αυτός που βγήκε χαμένος. Διαβεβαίωνε δε τους πάντες ότι η τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και η κατάληψη της θέσης του στη «σκιώδη» από την κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι προϊόν συμφωνίας ή συμβιβασμού μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και του άλλοτε υπουργού Οικονομικών. Κατά τον κ. Παππά, «οι επιλογές είναι του Τσίπρα και μόνο, χωρίς παζάρια ή άλλες διευθετήσεις». Και πως για τον ίδιο παραμένει δυσεξήγητο πώς η κυρία Αχτσιόγλου δέχτηκε να αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος μέντορα και υψηλό καθοδηγητή της στον κύκλο των «53+». Ολα τα παραπάνω, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αποδίδουν πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ