15.9 C
Athens

Λίβανος: Ο αρχηγός της στρατιωτικής πτέρυγας του Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώθηκε στη Βηρυτό

Ο αρχηγός της στρατιωτικής πτέρυγας του Ισλαμικού Τζιχάντ στον Λίβανο σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, ανακοίνωσε η παλαιστινιακή οργάνωση, που είναι σύμμαχος της Χαμάς και της λιβανικής Χεζμπολάχ.

Ο Άνταμ Αντνάν αλ Οθμάν σκοτώθηκε «σε μια σιωνιστική επίθεση που στόχευσε τα νότια προάστια της Βηρυτού τα ξημερώματα της Δευτέρας» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι Ταξιαρχίες αλ Κοντς, η στρατιωτική πτέρυγα του Ισλαμικού Τζιχάντ.

Πλήγματα στοχοθέτησαν νωρίτερα τα νότια περίχωρα του Λιβάνου, σύμφωνα με πλάνα που μετέδωσε το AFPTV, έπειτα από μία εντολή εκκένωσης που έστειλε ο ισραηλινός στρατός.

Πυκνός καπνός υψώθηκε πάνω από το σημείο που βρέθηκε στο στόχαστρο των πληγμάτων, όπως δείχνουν οι εικόνες. Τέσσερα πλήγματα καταμέτρησε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας (ANI).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ