Ο αρχηγός της στρατιωτικής πτέρυγας του Ισλαμικού Τζιχάντ στον Λίβανο σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα στα νότια προάστια της Βηρυτού, ανακοίνωσε η παλαιστινιακή οργάνωση, που είναι σύμμαχος της Χαμάς και της λιβανικής Χεζμπολάχ.
Ο Άνταμ Αντνάν αλ Οθμάν σκοτώθηκε «σε μια σιωνιστική επίθεση που στόχευσε τα νότια προάστια της Βηρυτού τα ξημερώματα της Δευτέρας» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι Ταξιαρχίες αλ Κοντς, η στρατιωτική πτέρυγα του Ισλαμικού Τζιχάντ.
Πλήγματα στοχοθέτησαν νωρίτερα τα νότια περίχωρα του Λιβάνου, σύμφωνα με πλάνα που μετέδωσε το AFPTV, έπειτα από μία εντολή εκκένωσης που έστειλε ο ισραηλινός στρατός.
Πυκνός καπνός υψώθηκε πάνω από το σημείο που βρέθηκε στο στόχαστρο των πληγμάτων, όπως δείχνουν οι εικόνες. Τέσσερα πλήγματα καταμέτρησε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας (ANI).


