15.1 C
Athens

Πρώτο τεστ θετικό για την Εθνική

Θετικό ήταν το πρώτο φιλικό τεστ για τη Εθνική Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στο Βέλγιο, όπου και επικράτησε με 74-60, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εκτός αποστολής, μιας και είχε μόλις δύο προπονήσεις στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός της γαλανόλευκης Βασίλης Σπανούλης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, μοιράζοντας το χρόνο, με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους.

Όμως η ανησυχία είναι για τον Βαγγέλη Ζούγρη, ο οποίος τραυματίστηκε στο ημίχρονο και άπαντες αναμένουν την ιατρική γνωμάτευση. Το επόμενο φιλικό τεστ για την “επίσημη αγαπημένη” είναι στο τουρνουά της Κύπρου (9-10/8) κόντρα στη διοργανώτρια χώρα, Σερβία και Ισραήλ.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 36-28, 52-49, 74-60

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ