today-is-a-good-day
27.4 C
Athens

Όμιλος ΟΤΕ: Νέος πιθανός αγοραστής για τη θυγατρική στη Ρουμανία

Mε νέο αγοραστή συνεχίζει ο όμιλος ΟΤΕ τις διαπραγματεύσεις για την πιθανή πώληση της θυγατρικής στη Ρουμανία, Telekom Romania Mobile. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο υποψήφιος αγοραστής είναι η West Network Invest, η οποία ανήκει κατά πλειοψηφία στη Digi Romania.

Σημειώνεται ότι η Digi ανήκει στον Όμιλο DIGI Communications, εταιρεία τηλεπικοινωνιών με παρουσία στη Ρουμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και το Βέλγιο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα μέρη έχουν υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας και είναι στη διαδικασία υποβολής αίτησης προς έγκριση στις αρμόδιες αρχές της Ρουμανίας. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται στις συνήθεις διαδικασίες και εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης των απαραίτητων ελέγχων, των εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές καθώς και της υπογραφής των εγγράφων της συναλλαγής.

«Σύμφωνα με το νόμο, η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό, εάν και εφόσον συντρέξουν οι προϋποθέσεις», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ