today-is-a-good-day
25.9 C
Athens

Στο «Λιμανάκι» στα Κολύμπια για ολόφρεσκο ψάρι και μαγευτικές γεύσεις

Η Ρόδος είναι ένα νησί που έχει τα πάντα. Και στα πάντα. Τοποθεσίες, παραλίες, καταλύματα, εστιατόρια, τρόπους διασκέδασης, φυλές. Περί ορέξεως, λοιπόν, απλά αποφασίζεις. Και βρίσκεις ό,τι θέλεις και ορισμένα μαγαζιά που εκπλήσσουν. Οπως είναι το «Λιμανάκι» στο… λιμανάκι των Κολύμπιων.

Εχοντας περάσει το πολυσύχναστο Φαληράκι και το Αφάντου, στο κεντρικό δρόμο Ρόδου – Λίνδου, κάνεις αριστερά και φτάνεις στο όμορφο, αλλά επίσης πολυσύχναστο, αυτό λιμανάκι. Ακριβώς από πάνω του στη μία πλευρά υπάρχει αυτό το εστιατόριο, το οποίο μπορεί να το φανταστείς… απλησίαστο, λόγο Ρόδου και τοποθεσίας και ψαροφαγίας, αλλά δεν είναι τέτοιο, το κάθε άλλο.

Ναι, δε θα πληρώσεις σε τιμές ψαροταβέρνας, αλλά δε θα φας ούτε σε περιβάλλον ούτε γεύσεις απλής ψαροταβέρνας. Είναι οριακά πολυτελές, αλλά χωρίς ακρότητες, ταιριάζει απόλυτα με τη μαγευτική θέα που έχει και προσφέρει ένα πλούσιο μενού ψαροφαγικών επιλογών.

Εχει ορεκτικά, έχει και ζυμαρικά με ψαρικά, έχει και διάφορα άλλα, όμως είναι… αμαρτία να πας εκεί και να μη φας ψάρι. Διότι έχει ολόφρεσκο, αυτό δεν το διαπραγματεύεται και έχει και τέχνη στο ψήσιμό του και δεν θα φας… εγκλήματα όπως σε άλλα μαγαζιά ψαριού που ξέρουν στο… περίπου τις παρασκευές του. Λόγω εγγυημένης φρεσκάδας προτείνονται και τα ωμά του και όλα μαζί φτιάχνουν μια μαγική εμπειρία, ειδικά προς το σούρουπο και μετά, ώστε και η ζέστη να έχει πέσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ