today-is-a-good-day
36.6 C
Athens

Δ.Κουτσούμπας: Να πάει το ΚΚΕ όσο πιο ψηλά γίνεται – Να δοθεί ένα γερό μήνυμα προς την κυβέρνηση 

Στην Λαμία, τον τόπο καταγωγής του, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι του ο Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε το εκλογικό Περίπτερο του κόμματος στην Πλατεία Πάρκου, όπου έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους.

Τον υποδέχτηκαν το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Μπασδέκης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρώην ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, και η γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας Ανδριάνα Μπαφούτσου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως «Απ’ τη Λαμία σήμερα, απ’ τη Φθιώτιδα, τη Στερεά, στέλνουμε μήνυμα νίκης. Να πάει το ΚΚΕ όσο γίνεται πιο ψηλά στις Ευρωεκλογές της 9ης του Ιούνη. Να στείλει ο λαός μας και η νεολαία ένα δυνατό μήνυμα, να ακουστεί σε όλη την ΕΕ, σ’ αυτήν την ΕΕ των λόμπι, της διαφθοράς, της εκμετάλλευσης, των πολέμων, της φτώχειας, της ακρίβειας, του πληθωρισμού. Να δοθεί ένα γερό, επίσης, μήνυμα προς την κυβέρνηση της ΝΔ, που υλοποιεί τις αποφάσεις της ΕΕ, με δεκάδες, εκατοντάδες αντεργατικούς, αντιλαϊκούς νόμους, να της κοπεί η φόρα. Ταυτόχρονα, να δοθεί απάντηση και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που συμπορεύονται σ’ αυτή την αντιλαϊκή πορεία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε «να δυναμώσει συνολικά το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής με ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, γιατί υπάρχει και η 10η του Ιούνη, μετά τις εκλογές, μετά την κάλπη» όπως είπε για να συμπληρώσει «τα μέτρα είναι μπροστά, οι αντιλαϊκές οδηγίες της ΕΕ είναι εδώ, τα συρτάρια των υπουργών είναι γεμάτα με αντιλαϊκά μέτρα και προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα τα πληρώσει πάλι οικτρά ο λαός της Ελλάδας, της Στερεάς, της Φθιώτιδας, η Λαμία, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι αγρότες της περιοχής. Απ’ αυτή τη σκοπιά το ΚΚΕ πρέπει να βγει πάρα πολύ πιο δυνατό για να μπει μπροστά στον αγώνα. Να βγει δυνατό και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, και εκεί που αυτές ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα. Γεια σας, καλή δύναμη σε όλους και όλες».

Ο κ. Κουτσούμπας συνομίλησε με πολίτες για τοις επερχόμενες Ευρωεκλογές ζητώντας την ενίσχυση του Ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από μέλη, φίλους και συμπορευόμενους με το ΚΚΕ, περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της Λαμίας και επισκέφθηκε καταστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ