today-is-a-good-day
30 C
Athens

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μόντριτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο του συμβολαίου του Λούκα Μόντριτς και στο τέλος της σεζόν ο Κροάτης σούπερ σταρ ίσως παραμείνει στην Ισπανία και στο Μπερναμπέου για ένα ακόμη έτος, παρά τις προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Ιντερ Μαϊάμι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος συμπληρώνει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς ζήτησε από τη διοίκηση να παίξει για ένα ακόμη χρόνο στη Ρεάλ και το καλοκαίρι του 2025 ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα, φορώντας τη φανέλα των «μπλάνκος».
«Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Λούκα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο κι όλα είναι πιθανά», τόνισε σχετικά ο ατζέντης του, Βάλντικα Λέμιτς, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των «μπλάνκος», Φλορεντίνο Πέρεθ, για να συζητήσουν το θέμα του Μόντριτς.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», στην οποία φέτος έχει 43 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και οκτώ ασίστ στο ενεργητικό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ