today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

“Ελλήνων Γεύσεις”: Σταθερός προορισμός καλού φαγητού και πανέμορφου περιβάλλοντος στις Σέρρες

Σταθερός προορισμός καλού φαγητού, κάθε είδους φαγητού και πανέμορφου περιβάλλοντος, είναι το εστιατόριο “Ελλήνων Γεύσεις” στις Σέρρες. Ένας χώρος που ξεχωρίζει και για την εμφάνισή του και φυσικά γι’ αυτά που προσφέρει.

Οι άνθρωποι του εστιατορίου… τιμούν το όνομά τους, προσφέροντας πλήθος παραδοσιακών φαγητών, αλλά όχι μόνο αυτά, ενώ έχουν τολμήσει να φτιάξουν ένα μενού που μοιάζει φορτωμένο αφού έχει… απ’ όλα, όμως το έχουν καλά στημένο και δουλεμένο και έτσι μπορούν όλα να τα φτιάχνουν σε άκρως ικανοποιητικές γεύσεις.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει και ο λαός, άρα με όποια όρεξη κι αν μπεις εκεί θα βρεις να φας καλά, είτε θες πίτσα, είτε μπέργκερ, είτε μακαρόνια, αλλά είναι πραγματικά αμαρτία στις Σέρρες και σε ένα τόσο προσεγένο εστιατόριο να μην το πας παραδοσιακά. Στα μαγειρευτά του φαγητά ημέρα πάντα υπάρχουν θησαυροί, αν βρεις σαρμάδες όρμα, οι αλοιφές του είναι το κάτι άλλο, τα κρέατά του λαχταριστά με τις σούβλες να είναι περιζήτητες και γενικά η ελληνική κουζίνα και ειδικά οι Μακεδονίτικες συνταγές τα σπάνε.

Το δε μαγαζί είναι πανέμορφο, αρχοντικό, “χωράει” από παρέες νεολαίας μέχρι οικογένειες και επαγγελματικά ραντεβού και είναι ένα σίγουρος προορισμός γεύσης και φινέτσας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.kalopernao.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ