today-is-a-good-day
21.5 C
Athens

Ο Μπαπέ θέλει αντίδραση μετά την ήττα από την Γερμανία

Η ήττα της Γαλλίας με 2-0 από τη Γερμανία ήταν μια… προειδοποίηση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και η ομάδα πρέπει να αντιδράσει στο σημερινό (26/3) φιλικό με τη Χιλή, δήλωσε ο Κίλιαν Μπαπέ.

Ο Φλόριαν Βιρτζ σκόραρε έπειτα από επτά δευτερόλεπτα για τη Γερμανία πριν ο Κάι Χάβερτζ διπλασιάσει το προβάδισμα της «νασιονάλμανσαφτ» στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου στη νίκη στη Λυών το Σάββατο.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αν παίξουμε έτσι στα ματς που έχουμε μπροστά μας, μπορεί να βρεθούμε ενόψει μεγάλης απογοήτευσης και δεν θέλουμε να συμβεί αυτό σε εμάς», είπε ο Μπάπε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς αν η ήττα είχε μετριάσει τις φιλοδοξίες της Γαλλίας ενόψει του Euro, ο Μπαπέ είπε: «Αν κερδίζαμε 5-0 τη Γερμανία, δεν θα έλεγα στον εαυτό μου ότι θα κερδίζαμε πολύ εύκολα το Euro. Οπότε, χάνοντας, δεν λέω στον εαυτό μου ότι δεν θα τα καταφέρουμε.

Είναι μια προειδοποίηση. Φυσικά, δεν ήταν καλός αγώνας. Τώρα, δεν πρόκειται να πετάξουμε όλα όσα κάναμε μέχρι τώρα».

Η Γαλλία υποδέχεται τη Χιλή στο «Stade Velodrome» και ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε ότι περιμένει κάποια εχθρότητα από τους οπαδούς της Μαρσέιγ καθώς θα αγωνίζεται για την εθνική ομάδα.

«Αν με αποδοκιμάζουν, αυτή είναι η ζωή. Δεν θα το πάρω προσωπικά και δεν θα αλλάξει τον τρόπο που παίζω. Αλλά αν δεν με αποδοκιμάσουν, θα εκπλαγώ ευχάριστα», πρόσθεσε ο Μπαπέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ