today-is-a-good-day
18.4 C
Athens

Γεροβασίλη προς Κασσελάκη: Πάρε πίσω την πρόκληση και σταματάμε εδώ

«Αν ανακαλέσεις το ‘"βρείτε μου αντίπαλο" σταματάμε εδώ», τόνισε κατά τη διάρκεια του βήματος

Να ανακαλέσει την πρόκλησή του προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία εκλογής προέδρου ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη η Όλγα Γεροβαασίλη.

Στην σύντομη απάντησή της είπε: “Αγαπητέ Στέφανε στην πρώτη σου ομιλία είπες βρείτε ‘μου αντίπαλο και πάμε’. Αν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω το καταστατικό του κόμματος. Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν.

Σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες, τώρα αν θέλεις εκλογές σε δέκα μέρες κάντες μόνος σου και να δούμε τι θα πάρεις”.

Σημειώνεται ότι η κ. Γεροβασίλη επιμένει στις καταστατικές προθεσμίες που κατά την άποψή της προβλέπουν διάστημα ενός μηνός για την διεξαγωγή εκλογής αρχηγού με κάλπη.

«Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω», είπε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο συνέδριο.

«Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες», πρόσθεσε. Εν συνεχεία, σχολίασε: «Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν’ τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ