today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής ξήλωσαν αφίσες από κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας

Με εντατικούς ρυθμούς τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνέχισαν όλη τη νύχτα το ξήλωμα των αφισών στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, με κυριότερες αυτές που αφορούσαν το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς τοποθετήθηκαν νέες κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας,μετά την προχθεσινή αφαίρεση τους.

Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα από τους πιο κεντρικούς δρόμους -Συγγρού, Πειραιώς, Λ. Αθηνών, Γρ. Λαμπράκη και Π. Ράλλη έχουν κατέβει περισσότερες από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, «είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει μέχρι κεραίας τη νομοθεσία και να βάλει οριστικά τέρμα στην παράνομη αφισοκόλληση -πρακτική, που πέρα από τη ρύπανση του περιβάλλοντος, αποτελεί αποδεδειγμένα και κίνδυνο και για τους οδηγούς», αναφέρουν συνεργάτες του, υπενθυμίζοντας ότι δεν “χαρίστηκε” ούτε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Φίλιππο Καμπούρη, ο οποίος γέμισε τους δρόμους με 406 αφίσες στις αρχές Φεβρουαρίου. Γεγονός το οποίο πέρα από την άμεση αποξήλωση τους επέφερε στο κόμμα του και το ανώτερο προβλεπόμενο από τον νόμο, πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

«Εξίσου τσουχτερή θα είναι η «λυπητερή» που θα παραλάβει προσεχώς και το κόμμα της Κουμουνδούρου, αφού και σε αυτή την περίπτωση αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και μάλιστα σε δύο δόσεις», ενημερώνουν συνεργάτες του κ Χαρδαλιά, τονίζοντας ότι «Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν και με καμία δικαιολογία» και ότι ο περιφερειάρχης «δεν κάνει ποτέ τα στραβά μάτια για ό,τι σχετίζεται με την εφαρμογή του νόμου και τα ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ