today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

Αντετοκούνμπο σε Λίλαρντ: «Μην με αφήσεις ποτέ ξανά, μην φύγεις ξανά από δίπλα μου»

Oι Μιλγουόκι Μπακς, περισσότερο δύσκολα απ΄ ότι περίμεναν  πέρασαν από το Ντιτρόιτ, επικρατώντας με 141-135 των Πίστονς, με τον  Ντέμιαν Λίλαρντ να σημειώνει 45 πόντους-ρεκόρ σεζόν- και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να «αγγίζει» το triple double με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Ο Νταμιάν Λίλαρντ έλειπε  από την ήττα των Μπακς με 132-116 από τους Γιούτα Τζαζ για προσωπικούς λόγους. Όταν επέστρεψε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο- ο οποίος πριν από το παιχνίδι στο Ντιτρόιτ ήταν αμφίβολος να αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμού-  είπε στους δημοσιογράφους ότι ήθελε να βεβαιωθεί ότι ο βετεράνος πόιντ γκαρντ ήξερε πόσο του έλειπε.

«Όταν έμεινε σπίτι για προσωπικούς λόγους, παίξαμε εναντίον της Γιούτα και χάσανε με 30 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Οπότε είναι αδιανόητο. Όταν επέστρεψε, έτρεξα κοντά του, τον αγκάλιασα και του είπα να μην με αφήσεις ποτέ ξανά. Μην φύγεις ξανά από δίπλα μου. Έτσι είναι απλό, φίλε. Χρειαζόμαστε να είναι σπουδαίος για να είναι σπουδαία αυτή η ομάδα», πρόσθεσε και συνέχισε: «Στο πρώτο δωδεκάλεπτο και μην έχοντας παίξει για έξι μέρες το παιχνίδι μού έμοιαζε πολύ γρήγορο. Δεν μπορούσα να τρέξω. Στην πορεία ανέβηκα και έγινα πιο επιθετικός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ