today-is-a-good-day
17.3 C
Athens

Ο Ρονάλντο κατά της ESL μέσω ενός… like

Η πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δίνει το «πράσινο φως» για την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League, έχει… διχάσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σύλλογοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, τάσσονται υπέρ της μίας ή της άλλης άποψης και το μόνο βέβαιο είναι, πως τους επόμενους μήνες το ποδόσφαιρο στην «γηραιά ήπειρο» θα… ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Θέση στο ζήτημα από την Σαουδική Αραβία, όπου συνεχίζει την καριέρα του με τα «χρώματα» της Αλ Νασρ, πήρε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν δίστασε να απορρίψει το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας νέας διοργάνωσης. Ο Πορτογάλος πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του Champions League και πέντε φορές νικητής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, έδειξε τη διαφωνία του με την Super League μέσω ενός like σε μια ανάρτηση της FC Fans United.

Ο σύλλογος που συμμετέχει στην Γ` κατηγορία του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου, δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram με το μήνυμα: «Μην αφαιρείτε τα όνειρά μας. Να μην δημιουργηθεί η Super League. Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε εμείς και όλοι οι μικροί σύλλογοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ