today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

«Στα χαρακώματα» Κασσελάκης και Αχτσιόγλου – Δεύτερη μέρα συνεδριάζει η ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου λόγω… ενός τηλεφωνήματος και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το απόγευμα με την ψηφοφορία για το σχέδιο πολιτικής απόφασης.

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», ανέφερε σε δήλωση της νωρίτερα η κ. Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει.

Το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της ΚΕ και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32», αναφέρουν κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει: «Αναφορικά με το δημοσίευμα του ‘ieidiseis.gr’, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ