today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Μ.Χρυσοχοΐδης: Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παράγει τοξικότητα διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και κατασκευάζοντας “ειδήσεις” εκεί όπου δεν υπάρχουν για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους του», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook o υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή αντιπαράθεση που είχε με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσο Ηλιόπουλο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης στην ανάρτησή του αναφέρεται σε βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα social media και τον παρουσιάζει να μην απαντά σε ερώτηση του κ. Ηλιόπουλου η οποία αφορά στο εάν η Δικαιοσύνη θα πρέπει να προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο στον επανεκλεγέντα δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

« Χθες, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ρωτήθηκα από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο για προγενέστερες συμπεριφορές του δημάρχου Βόλου και είπα ότι δεν είναι κομματικό στέλεχος της ΝΔ και ότι θα τον κρίνει ο λαός. Πρόσθεσα επίσης ότι υπάρχουν αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, πειθαρχικός έλεγχος και δικαιοσύνη να ασχοληθούν μαζί του. Παρά την ξεκάθαρη τοποθέτησή μου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανερχόταν με προσβλητικό τρόπο και έκρινα ότι πρέπει να σιωπήσω, αφήνοντάς τον μόνο στο παραλήρημά του. Αυτήν ακριβώς τη “σιωπή” μου επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξει, εμφανίζοντας με δήθεν να σιωπώ στις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, τις οποίες προφανώς καταδικάζω. Όμως: οι δηλώσεις αυτές έγιναν ώρες αργότερα!!! Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσει το γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο και να αποδοκιμάσει τους εμπνευστές του», αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ