13.8 C
Athens

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: Γιατί αποτελούμε εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο

Ο συνδυασμός μας αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε την στήριξη του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, ανοιχτές πόρτες στην Ευρώπη, τεχνογνωσία, εμπειρία και ισχυρή πολιτική βούληση να προχωρήσουμε μπροστά, αναφέρει η Περιφερειάρχης Ι.Ν., Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, υποψήφια Περιφερειάρχης του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» μιλώντας στο ThePresident.

Το αποδείξαμε στις δύσκολες καταστάσεις της πανδημίας, των φυσικών καταστροφών, στα έργα υποδομών πνοής που υλοποιούμε ή σχεδιάζουμε, στα ανοίγματα στον τουρισμό, στην στρατηγική για την βιωσιμότητα που προετοιμάζουμε με την κατεύθυνση και τους πόρους για την κοινωνική συνοχή που δώσαμε, πρόσθεσε η κα Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κα Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στο ThePresident:

– Γιατί να ψηφίσουμε τον συνδυασμό σας;

Γιατί αποτελούμε εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε την στήριξη του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, ανοιχτές πόρτες στην Ευρώπη, τεχνογνωσία, εμπειρία και ισχυρή πολιτική βούληση να προχωρήσουμε μπροστά.

Το αποδείξαμε στις δύσκολες καταστάσεις της πανδημίας, των φυσικών καταστροφών, στα έργα υποδομών πνοής που υλοποιούμε ή σχεδιάζουμε, στα ανοίγματα στον τουρισμό, στην στρατηγική για την βιωσιμότητα που προετοιμάζουμε με την κατεύθυνση και τους πόρους για την κοινωνική συνοχή που δώσαμε.

Εμπλουτισμένοι με νέα πρόσωπα “τρέχουμε” για το αύριο αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των Ιονίων Νήσων.

– Τι Περιφέρεια θα παραδώσετε στους επτανήσιους πέντε χρόνια μετά;

Περιφέρεια με υπερηφάνεια, αισιοδοξία και προοπτικές για όλους. Αναδείξαμε την λαμπρή ιστορία και τον πολιτισμό των Ιονίων Νήσων ως έμπνευση για το παρόν και το μέλλον και με νέες ευκαιρίες δημιουργίας για νέους ανθρώπους.

Μια Περιφέρεια ανθεκτική στις κρίσεις με σημαντικά έργα πολιτικής προστασίας. Ελκυστική με έργα αναπλάσεων. Αξιοπρεπή και πράσινη, αφού για πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε την βαθειά παθογένεια της διαχείρισης απορριμμάτων με σύγχρονες μονάδες ολοκληρωμένης επεξεργασίας σε όλα τα νησιά.

Από “κακοί μαθητές” γινόμαστε πρωτοπόροι σε αυτό τον κρίσιμο τομέα. Σε μια δύσκολη συγκυρία με περιόδους covid-19, ενεργειακή κρίση, τραγική υποστελέχωση προσωπικού, καταφέραμε και δημοπρατήσαμε 136.000.000 ευρώ έργα, υπερδιπλάσιου προϋπολογισμού από την προηγούμενη περίοδο.

– Σε τι υπερτερεί ο συνδυασμός σας έναντι όλων των υπολοίπων;

Είναι ανανεωμένος στο 70% με ανθρώπους από όλο το φάσμα της κοινωνίας, της διοίκησης, των επιστημών, του πολιτισμού, της μουσικής η οποία κυριαρχεί στο Ιόνιο, του τουρισμού και της “πράσινης” εποχής, τομείς πολύ σημαντικοί για το Ιόνιο.

Είναι ο μόνος συνδυασμός που περιλαμβάνει νέους ανθρώπους από το χώρο της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της ψηφιακής οικονομίας και έξυπνης  επιχειρηματικότητας. Εργαζόμαστε ήδη με ομοψυχία μεταξύ μας και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας.

Συνδυασμός δύναμης και νίκης!

– Γιατί να επιλέξουν προσωπικά εσάς οι ψηφοφόροι;

Διαθέτω το καθαρό όνομα και το καθαρό όραμα που έχουν ανάγκη η συμπολίτες μου. Απέδειξα την αφοσίωση, την υπομονή, την αποφασιστικότητα μου για να γυρίσουμε σελίδα.

Έχω το προνόμιο να είμαι επίσημη συνομιλητής και στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την μεταρρύθμιση της περιφερειακής πολιτικής και μπορώ να αναδείξω και να υποστηρίξω τα ζητήματα της νησιωτικότητας.

Είμαι πάντα δίπλα στους συμπολίτες μου στα μικρά και τα μεγάλα. Έχουμε πολλά να συνεχίσουμε μαζί. Αυτά που ήδη χτίσαμε και προγραμματίσαμε και η στήριξη του Πρωθυπουργού για το αύριο, συνθέτουν την υποψηφιότητά μου ως την εγγύηση για το Ιόνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ