today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

“Χ”τύπησε ξανά στο τέλος η Κηφισιά!

Η Κηφισιά, για ακόμη μία φορά, “χτύπησε” στις καθυστερήσεις και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λαμία. Οι νεοφώτιστοι ήρθαν 1-1 κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, με το απίθανο γκολ του Λούμορ, σε ένα ματς που ήταν αρκετά επεισοδιακό, μιας και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ανοίξει το σκορ με «κεραυνό» του Ακούνια στο 84’, αλλά δεν κράτησε ως το φινάλε το προβάδισμά της.  Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα, πρώτη η Λαμία με το φάουλ του Τόσιτς και στη συνέχεια η Κηφισιά με τον Μασούρα.

Η Λαμία μπήκε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και με αιχμές του δόρατος τους Καρλίτος και Τόσιτς, προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα τους γηπεδούχους.

Στο 1’ ο Τόσιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο, ενώ στο 18’ η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σέρβου μέσου χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

Η Κηφισιά πλησίασε στο γκολ στο 33’ με τον Ίλιεφ, ο οποίος πλάσαρε πάνω απ’ τα δοκάρια, ενώ στο 56’ ο Μασούρας έγινε αποδέκτης της μπάλας αρκετά μακριά, την έφερε μπροστά του, έκανε και το σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κοσέλεφ.

Η Λαμία πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 84’ με τον Ματίας Ακούνια, ο οποίος δεν χρονοτρίβησε καθόλου μετά την κεφαλιά πάσα του Λόνγκο και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η Κηφισιά ωστόσο, δεν το… παράτησε και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το υπέροχο σε εκτέλεση «ξερό» αριστερό σουτ του Λούμορ από τα 30 μέτρα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Παπασάββας (88’ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65’ Τετέι), Ματέους Σάντος, Μπιφουμά (78’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75’ Παούλαβετς), Νούνιες (82’ Ακούνια), Σλίβκα, Σαντάνα (70’ Στάνκο), Τόσιτς (69’ Μούλα), Καρλίτος (69’ Τσιλούλης), Λόνγκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ