today-is-a-good-day
21.2 C
Athens

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Σ.Κασσελάκης: “Σήμερα το φως κέρδισε”

“Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον” δήλωσε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

“Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες και είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους, εύχομαι η Πολιτεία να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο από εδώ και πέρα”, είπε αμέσως μετά και συνέχισε με ευχαριστίες στα 150000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν, “και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα”, Δήλωσε και χαρακτήρισε την υποψηφιότητά κινηματική και συνέχισε με ευχαριστίες στους συνεργάτες τους και τα στελέχη των εφορευτικών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ευχαριστώ τα 30 μέλη της Κ.Ε. που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στον ελληνικό λαό και όλα τα στελέχη και βουλευτές που παρά τις πιέσεις επέλεξαν να μας στηρίξουν”, είπε αφήνοντας αιχμές για πρακτικές των αντιπάλων του.

“Πρέπει να ευχαριστήσω ολόψυχα το Νίκο τον Παππά”, συνέχισε και αμέσως μετά έκανε αναφορά στην οικογένειά του.

Αναφερόμενος στον σύντροφό του Τάιλερ τον οποίο και κάλεσε δίπλα του και τον αγκάλιασε είπε εκείνος είναι ο λόγος που ίδιος βρίσκεται εδώ.

“Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου η οποία με συνεχάρη και εγώ της έδωσα συγχαρητήρια και της είπα ότι την εκτιμώ πολύ και προσβλέπω στην συνεργασία της για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ η παράταξη που θα αλλάξει αυτόν τον τόπο.

“Δεν είμαι φαινόμενο είμαι η φωνή μιας κοινωνίας την οποία τιμώ και σέβομαι και λέω ένα πράγμα: δεν θα σας προδώσω ποτέ” είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε λέγοντας ότι αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά.

“Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο 2ος είναι πρώτος”, επεσήμανε και ανακοίνωσε  ότι το πρώτο του ταξίδι “θα είναι στους αδελφούς μας στην Κύπρο”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ