today-is-a-good-day
16.4 C
Athens

Κ.Χατζηδάκης: Συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε ένα δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής

Στις θετικές εξελίξεις για την οικονομία της Ελλάδας αναφέρθηκε σε βίντεό του στο TikTok ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης υπογραμμίζοντας τις αναβαθμίσεις από τους οίκους αξιολόγησης, αλλά και τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας μας.

“Δεν συνωμοτεί η υφήλιος υπέρ της Ελληνικής Κυβέρνησης! Προσέξτε τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες: 2 οίκοι αξιολόγησης (ο Γερμανικός και ο Γιαπωνέζικος) έδωσαν στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα. Το Γερμανικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο μίλησε εξαιρετικά για την οικονομική μας πολιτική. Και η διεθνής επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley μιλάει επίσης πολύ θετικά για τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε ένα δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής!”, αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης στο βίντεο.

@kostis_hatzidakis Δεν συνωμοτεί η υφήλιος υπέρ της Ελληνικής Κυβέρνησης! Προσέξτε τι έχει γίνει τις τελευταίες μέρες: 2 οίκοι αξιολόγησης (ο Γερμανικός και ο Γιαπωνέζικος) έδωσαν στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα. Το Γερμανικό Δημοσιογραφικό Δίκτυο μίλησε εξαιρετικά για την οικονομική μας πολιτική. Και η διεθνής επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley μιλάει επίσης πολύ θετικά για τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε ένα δρόμο Ευρώπης και κοινής λογικής! #tiktokgreece #fypgreece #politics #greece #nd ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ