today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

«Κλείνει ο Μλαντένοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή του (μετά την επιστροφή του Ζέκα) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τις πληροφορίες απ’ τα πολωνικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έχουν κλείσει τον διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς ως ελεύθερο απ’ τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο 31χρονος μπακ, ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «πράσινων», ωστόσο, η περίπτωσή του είχε «παγώσει» για ένα διάστημα αφενός διότι είχε δεχθεί πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του απ’ την Λέγκια και η διαπραγμάτευσή τους ήταν σε εξέλιξη κι αφετέρου, διότι είχε δεχθεί μια ποινή τρίμηνου αποκλεισμού, λόγω σοβαρού επεισοδίου με τρεις παίκτες της Ρακόβ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας.

Ο Παναθηναϊκός «ψάχθηκε» και για τις περιπτώσεις των Δημήτρη Γιαννούλη, Κώστα Σταφυλίδη, ωστόσο, φαίνεται πως καταλήγει στον διεθνή Σέρβο μπακ, για να δημιουργήσει δίδυμο στην αριστερή πλευρά μαζί με τον Χουάνκαρ, δεδομένου ότι η επάνοδος του Γκάνεα θα καθυστερήσει κι άλλο.

Σε ό,τι αφορά δε, την ποινή του αυτή λήγει στις 8 Αυγούστου και δεν επηρεάζει την πιθανή παρουσία του στον β’ προκριματικό του Champions League, αφού αφορά εγχώριες διοργανώσεις. Κι ως εκ τούτου θα έχει λήξει και μέχρι την έναρξη της ελληνικής Super League, εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Η πολωνική ιστοσελίδα «sportowefakty» ανέφερε πως ο Μλαντένοβιτς απέρριψε πλέον την πρόταση της Λέγκια κι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 420.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ