today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Το μέλλον του Μέσι δείχνει μακριά από το Camp Nou

«Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι δείχνει μακριά από το Camp Nou». Αυτό υποστηρίζει σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Καταλωνίας «Mundo Deportivo», σημειώνοντας ότι «παρά τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα στο σπίτι του Ζοάν Λαπόρτα με τον πατέρα και μάνατζερ του Μέσι, και μετά το ΟΚ την Τρίτη (6/7) από τη LaLiga, στη Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι ότι μπορεί να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Αργεντινού σταρ, ο οποίος ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν στις 30 Ιουνίου και, ως εκ τούτου, θα έφτανε ως ελεύθερος».

Πηγές από τη Μπαρτσελόνα παραδέχονται ότι η επιστροφή του Μέσι «είναι πολύ δύσκολη». Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ήδη στο…τραπέζι προτάσεις από την Ίντερ Μαϊάμι, και την Αλ Χιλάλ, που είναι διατεθειμένη να τον…καλύψει με χρυσό.

Ο Ισπανοί αναφέρουν ότι ο Μέσι είναι πλέον περισσότερο κοντά την Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα του MLS έχει επιταχύνει αρκετά τις τελευταίες ώρες για να κερδίσει την υπογραφή του Αργεντινού. Μάλιστα ορισμένα ΜΜΕ της Αργεντινής θεωρούν ότι έχει κλείσει η συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κερδίσει χρόνο, αλλά ο Λιονέλ Μέσι Λέο δεν θέλει να παρατείνει πολύ περισσότερο την τελική του απόφαση, δεχόμενος επίσης πίεση από Ίντερ Μαϊάμι και Αλ-Χιλάλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ