today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

«Βρήκαν… δίχτυα» Μπακασέτας και Κίτσιου

Τάσος Μπακασέτας και Στέλιος Κίτσιου έβαλαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες τους, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της SuperLig στην Τουρκία. Ωστόσο, τόσο ο αρχηγός της Εθνικής όσο και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησαν με τραυματισμούς.

Ο Μπακασέτας, με έναν «κεραυνό» με το δεξί πόδι που έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας της Αλάνιασπορ, βοήθησε την Τραμπζονσπόρ να κερδίσει με το ευρύ 5-1, στην τελευταία εντός έδρας «παράσταση» του Μάρεκ Χάμσικ που αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος σκόραρε από την άσπρη βούλα στο 24’ ενώ αποθεώθηκε όταν έγινε αλλαγή. Αλλαγή έγινε και ο Μπακασέτας, αλλά λόγω τραυματισμού στο 49ο λεπτό, βάζοντας τον Γκουστάβο Πογέτ σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ο Κίτσιου σημείωσε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στην εκτός έδρας επικράτηση της Ανκαραγκιουτσού επί της Καϊσέρισπορ. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης πέρασε ως αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 84ο λεπτό ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα βγήκε από το γήπεδο ο Δημήτρης Κολοβέτσιος για την Καϊσέρισπορ.

Ο Μπουχαλάκης, τέλος, ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο 1-1 της Κόνιασπορ με την Καραγκιουμρούκ, ωστόσο μόλις στο 7’ αποχώρησε με τραυματισμό.

Κατά τα άλλα, η Μπεσίκτας επιβλήθηκε με 5-2 της Κασίμπασα εκτός έδρας, «έπιασε» τη Φενέρμπαχτσέ στη δεύτερη θέση και περιμένει ένα… δώρο από την πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ που υποδέχεται αύριο (4/6, 19:00) τα «καναρίνια»).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ