today-is-a-good-day
13 C
Athens

Αναβάθμιση των γηπέδων στον δήμο Παπάγου-Χολαργού με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Στην αναβάθμιση των γηπέδων σε Παπάγου και Χολαργό προχωρά η δημοτική Αρχή. Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση για το γήπεδο ποδοσφαίρου στου Παπάγου, με το κόστος να ανέρχεται στα 846.393,74 ευρώ, εκ των οποίων τα 800.000 ευρώ θα είναι από την Περιφέρεια Αττικής και τα 46.393,74 ευρώ θα καλυφθούν από πόρους του δήμου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, μεταλλικής κερκίδας, αντλητικού συστήματος, συστήματος αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου, φωτιστικών σωμάτων LED και νέα περίφραξη. Ακόμη θα τοποθετηθούν νέες εστίες ποδοσφαίρου, στέγαστρα πάγκων και διαιτητών.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Β’ Δημοτικού Σταδίου Χολαργού (ποδοσφαίρου και στίβου) του Αθλητικού Κέντρου «Αντώνιος Πολύδωρας». Και αυτό το έργο χρηματοδοτείται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από την Περιφέρεια Αττικής. Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 784.988,82 ευρώ, εκ των οποίων τα 700.000 ευρώ από την Περιφέρεια και τα 84.988,82 ευρώ από ίδιους πόρους.

Οι εργασίες αφορούν στην απομάκρυνση του υπάρχοντος χλοοτάπητα, σε εκσκαφές, σε απομάκρυνση αδρανών υλικών, στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς και πλήρως εναρμονισμένου με τις προδιαγραφές της FIFA, στην εγκατάσταση νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού και στην εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ