today-is-a-good-day
19 C
Athens

Protergia: Η μεγάλη νικήτρια των Energy Mastering Awards 2023

Η Protergia, η μεγάλη νικήτρια των Energy Mastering Awards 2023, κατακτά φέτος 12 βραβεία. 6 Gold, 3 Silver, 2 Bronze και το βραβείο με τον τιμητικό τίτλο “Energy Supplier of the Year”!

Στην Protergia – αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα – σχεδιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο τις ανάγκες του καταναλωτή. Η Protergia επιδιώκει να είναι πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, πρωτοπόρος εταιρεία σε ό,τι σχεδιάζει και προσφέρει στον κλάδο της ενέργειας, με σκοπό να δημιουργεί μια ολιστική εμπειρία για τον καταναλωτή και όλες του τις ανάγκες, με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη και την καινοτομία.

Η κατάκτηση του τίτλου “Energy Supplier of the Year” δρέπει τους καρπούς μας και μας ενθαρρύνει για νέους στόχους που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση.

Εξάλλου, η Protergia συμμετέχει ενεργά και δυναμικά στους στόχους που έχει θέσει η MYTILINEOS ήδη από το 2021:

  • Μείωση κατά 30% των εκπομπών ρύπων της εταιρείας έως το 2030 και σε μηδενικές εκπομπές έως το 2050.
  • Μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος και μεγιστοποίηση της απόδοσης σε υποδομές παραγωγής και αποθήκευσης καθαρής ενέργειας, που αποτελούν βασικά συστατικά επίτευξης του στόχου μας.

Συγκεκριμένα η Protergia:

  • Στοχεύει στην υιοθέτηση πράσινων και ενεργειακά αποδοτικών τρόπων μετακίνησης, με ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης.
  • Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών, επιδιώκοντας μια ολιστική εξυπηρέτηση του κοινού.
  • Μετεξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο ενεργειακό πάροχο που τοποθετεί τον καταναλωτή στο επίκεντρο της πράσινης ενεργειακής μετάβασης.
  • Δημιουργεί τις συνθήκες και τα κίνητρα ώστε ο καταναλωτής να παράγει ο ίδιος ενέργεια (Prosumer).
  • Επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα έξοδα ενέργειας συγκεκριμένων υπηρεσιών, λόγω της ευελιξίας που παρέχουν τα συστήματα παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας.
  • Στοχεύει στην καλλιέργεια πράσινης συνείδησης και την υιοθέτηση πράσινων πρακτικών από νοικοκυριά και επιχειρήσεις και ενσωματώνει δωρεάν σε γκάμα προϊόντων της 100% Πράσινη Ενέργεια.
  • Συμβάλει ώστε να γίνει πιο βιώσιμη η καθημερινότητά μας, σε μια κρίσιμη στιγμή για την ανθρωπότητα. Το όραμά μας για πιο έξυπνες πόλεις, και συνάμα φιλικές, «πράσινες» και βιώσιμες, είναι περισσότερο εφικτό από ποτέ.
  • Δημιουργεί μακροπρόθεσμη και βιώσιμη αξία για όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους, συμβάλλοντας στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και στις αντίστοιχες εθνικές προτεραιότητες.

Ο εξελιγμένος τρόπος που η Protergia προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με προϊόντα και υπηρεσίες, ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με ατελείωτες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Η Protergia δείχνει το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόμαστε, ζούμε και χρησιμοποιούμε την ενέργεια, στην οποία ο καταναλωτής είναι στο επίκεντρο και η βιωσιμότητα έχει τον πρώτο ρόλο.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα βραβεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ