today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Στην κάλπη αυτής της Κυριακής, ψηφίζουμε να πάμε «Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά» – Γράφει η Αριάδνη – Άρια Αγάτσα

Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της. Η χρονική στιγμή των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μάϊου 2023 είναι κρίσιμη σε κάθε επίπεδο, διπλωματικό, οικονομικό, κοινωνικό. Οι προκλήσεις είναι μεγάλες, αλλά όχι ανυπέρβλητες. Οι ευκαιρίες για την Ελλάδα και την Κοινωνία, επίσης, ανοιχτές για όσους και όσες προσδοκούν και επιδιώκουν ένα βιώσιμο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Της Αριάδνης – Άριας Αγάτσα *

Είναι σημαντική η ψήφος μας. Όσοι δεν ψηφίζουμε, δεν έχουμε στην ουσία φωνή για όσα μας αφορούν. Η ελληνική Κοινωνία δεν διαμορφώνεται από πάνω, από τους πολιτικούς, αλλά από τις Κοινότητες, τους πολίτες. Αυτές οι εκλογές δεν αφορούν εμένα ή οποιονδήποτε άλλο πολιτικό, αλλά θα κρίνουν τι είδους μέλλον θέλουμε για τη χώρα σας.

Αυτήν τη στιγμή, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, πάμε καλά. Οι μισθοί και οι θέσεις εργασίας αυξάνονται, η επενδυτική πολιτική χτίζει δρόμους ανάπτυξης, τα μεγάλα και σοβαρά κοινωνικά προβλήματα βρίσκονται ήδη στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, δεν έχουμε την πολυτέλεια να θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Αυτή η κεντρική πολιτική πρέπει να συνεχιστεί για να διατηρηθεί το τέμπο μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και για να διασφαλιστεί η ειρήνη στην περιοχή, η σταθερότητα και η κοινωνική συνοχή.

Ο δρόμος προς τη βελτίωση, τις μεγάλες αλλαγές, την καινοτομία και την οριστική επίλυση των προβλημάτων, που θα οδηγήσουν τον πολίτη στην ευημερία, την ισότητα, τη δικαιοσύνη, την προσβασιμότητα και την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά του, είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός. Αλλά πρέπει να τον διαβούμε γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Φυσικά και πρέπει να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, να βελτιωθεί το δημογραφικό, να υπάρχουν προσβάσιμες δομές Υγείας, Άθλησης και Εκπαίδευσης, να περιοριστούν οι συνέπειες της Κλιματικής Αλλαγής, να μειωθεί το υψηλό κόστος διαβίωσης και στέγασης, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να επαναπατριστούν οι νέες και οι νέοι που αναζήτησαν σε κάποια άλλη χώρα ένα πιο σίγουρο μέλλον. Και για όλα αυτά έχουν μπει ήδη τα θεμέλια, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα μείνουν «γερά».

Με γνώμονα την επίλυση αυτών των καίριων ζητημάτων, δεσμεύομαι να αξιοποιήσω την ψήφο σας, εφόσον μου την εμπιστευθείτε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα προς όφελός σας. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις το κοινό συμφέρον, ώστε να μπορέσω κι εγώ με τον τρόπο μου να συμβάλλω για ένα καλύτερο αύριο. Στην κάλπη αυτής της Κυριακής, ψηφίζουμε να πάμε «Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά».

* Η κα Αριάδνη – Άρια Αγάτσα είναι Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθήνας (Β1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ