today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Έκτακτη αιμοδοσία στα γραφεία της Περ. Αττικής για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από την τραγωδία στα Τέμπη

Έκτακτη αιμοδοσία για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από την τραγωδία στα Τέμπη, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 2/3 στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής (Συγγρού 15-17) από τις 9.00 π.μ. έως τις 1.30 μ.μ., με απόφαση του περιφερειάρχη και προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη.

Η αιμοδοσία, συνδιοργανώνεται με τη μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Λαϊκό», και απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας καθώς και σε όποιον πολίτη επιθυμεί να προσέλθει και να προσφέρει αίμα.

Ο περιφερειάρχης επισημαίνει σχετικά: «Σήμερα είναι μία μέρα εθνικής οδύνης. Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων στους οποίους εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια και στους τραυματίες στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Με δεδομένο ότι οι ανάγκες για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες καλούμε όλους τους εργαζόμενους μας να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για τη χώρα, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ