today-is-a-good-day
15.2 C
Athens

Χρ.Δήμας: Σημαντικό να συνδέσουμε αποτελεσματικά τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας

«Είναι πολύ σημαντικό να συνδέσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις».

Αυτό σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σε σημερινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την τελετή λήξης και απονομής των βραβείων στον 5ο κύκλο επιτάχυνσης του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator.

Στην ανάρτησή του ο υφυπουργός αναφέρει: Ο τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Είναι πολύ σημαντικό να συνδέσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τον κλάδο με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Το CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator είναι ένας επιχειρηματικός επιταχυντής που «θρέφει» νέες, καινοτόμες ιδέες και υποστηρίζει την εξέλιξη και την ανάπτυξη των ελληνικών startup που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει προωθεί επιχειρηματικές συνέργειες, εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρουσιάσεις, συναντήσεις με ειδικούς του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο για τη διοργάνωση της χθεσινής τελετής λήξης και απονομής των βραβείων για την ανάδειξη των νικητών του 5ου κύκλου επιτάχυνσης και την υποστήριξη στον κλάδο και στις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις ευρύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ