today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Σήμερα στην Αθήνα ο Κανός για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ και σήμερα το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο Σέρχιο Κανός, για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του. Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός θα περάσει αύριο από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Την περσινή στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ήταν βασικός (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα (μόνο 6 ματς ως αλλαγή), ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα για να τον αγοράσει άμεσα.

Ο Κανός έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1997 σε προάστιο της Βαλένθια. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2010 και παρέμεινε εκεί μια τριετία, μέχρι το 2013 να μετακομίσει, στα 16 του, σε αυτές της Λίβερπουλ.

Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε για 3 εκατ. ευρώ στη Νόριτς. Έναν χρόνο μετά, το 2017, επέστρεψε για 2,9 εκατ. ευρώ στην Μπρέντφορντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ