today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Αλ. Χαρίτσης: Η υπόθεση των υποκλοπών είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει συντελεστεί στη χώρα

«Η υπόθεση των υποκλοπών είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει συντελεστεί στη χώρα από την Μεταπολίτευση» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Η αρμόδια ανεξάρτητη αρχή, η ΑΔΑΕ, επιβεβαίωσε με τον πιο επίσημο τρόπο την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων» συνέχισε ο ίδιος. «12 φορές δόθηκε εντολή παρακολούθησης του κ. Φλώρου μέσα σε δύο χρόνια. Αν υπήρχε λόγος εθνικής ασφάλειας για ποιο λόγο ανανεώθηκε η θητεία του;» διερωτήθηκε ο κ. Χαρίτσης.

«Ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά» επισήμανε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. «Το πρωτοσέλιδο άρθρο των New York Times που μιλούσε για σήψη στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας φωτογραφίζοντας τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνεται πλήρως».

«Η μεγάλη υπόθεση διαφθοράς στην Αστυνομία της Greek Mafia οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» υπενθύμισε ο κ. Χαρίτσης, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για σχέσεις διαπλοκής μεταξύ στελεχών της ΕΛΑΣ και νονών της νύχτας. «Η κυβέρνηση προεκλογικά είχε υποσχεθεί ασφάλεια στους πολίτες αλλά στην ουσία αυτών των υποθέσεων δεν κάνει απολύτως τίποτα».

Τέλος, ο τομεάρχης Ανάπτυξης, χαρακτήρισε «κατάπτυστη την επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στην ΑΔΑΕ και τον επικεφαλής της, επειδή επιτελούν τον συνταγματικό τους ρόλο». «Το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι το κουκούλωμα του σκανδάλου. Αυτό ο ελληνικός λαός το κατανοεί και θα του αποδώσει τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν ως ενορχηστρωτή της επιχείρησης αμαύρωσης των θεσμών και της δημοκρατίας στην χώρα μας», κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ