today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Κ.Ζαχαριάδης: Θα είμαστε πρώτοι το βράδυ των εκλογών και ο κ.Μητσοτάκης θα ηττηθεί

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr, μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Να μετρήσουμε πόσο εμπιστεύονται οι πολίτες τις δημοσκοπήσεις. Όπως μετράμε για παράδειγμα την εμπιστοσύνη των πολιτών σε θεσμούς ή πρόσωπα της χώρας, να μετρήσουμε με δημοσκόπηση τις δημοσκοπήσεις.
Πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτοι το βράδυ των εκλογών και ο κ.Μητσοτάκης θα ηττηθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία πηγαίνοντας στις κάλπες θα πρέπει να πάρει χαρακτηριστικά μετώπου, ώστε να κερδίσει τις εκλογές.
Ο κόσμος της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης και ο κόσμος της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς, οι φιλελεύθεροι δημοκράτες μετά τις τελευταίες εξελίξεις μάς παρακολουθεί και θα μας κρίνει όλες και όλους και προεκλογικά και, φυσικά, μετεκλογικά.
Πρέπει να ηττηθεί όσο γίνεται πιο σύντομα το σύστημα Μητσοτάκη, πριν οδηγήσει την Ελλάδα σε ακόμα πιο νοσηρές καταστάσεις. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο υπεράσπισης της δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Η ΕΥΠ, ως εποπτευόμενη απευθείας από τον πρωθυπουργό, τον κ.Μητσοτάκη, με πρόσχημα την εθνική ασφάλεια παραβίαζε συστηματικά το απόρρητο των επικοινωνιών και υπέκλεπτε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες πολιτικών προσώπων, βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων, ακόμη και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.
Εκτός όμως από την δικαιοσύνη πρέπει να υπάρξουν συνεχείς πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. πρωταγωνιστεί στο αγώνα αυτό για διαφάνεια, λογοδοσία, διεύρυνση των δικαιωμάτων, υπεράσπιση εν τέλει του ίδιου του φιλελεύθερου δημοκρατικού πολιτεύματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και την Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές και την ερευνητική δημοσιογραφία. Μπορεί να πει το ίδιο και η ΝΔ που όποιος διαφωνεί μαζί της, όποιος κάνει με εντιμότητα τη δουλειά του τον βαφτίζει ΣΥΡΙΖΑ;”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ