today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Κοινοβουλευτικές πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση θέλει να αφήσει στο σκοτάδι τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας

Κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την οργάνωση της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας, ανέφεραν ότι «μετά από 6 μήνες συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει τώρα να αφήσει στο σκοτάδι και τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Όπως ειδικότερα αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «ορίζοντας τη συζήτηση της Τετάρτης και της Πέμπτης μέχρι τις τρεις τα χαράματα και ολοκληρώνοντας την άρον άρον το μεσημέρι της Παρασκευής, για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά επιχειρούν να μην ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες για την εκτροπή που ενορχήστρωσε ο κ. Μητσοτάκης. Με αυτόν τον τρόπο όμως επιβεβαιώνουν ξανά την ενοχή τους και κάνουν τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ότι δήθεν ‘είναι καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας’ να μοιάζουν με το πιο σύντομο ανέκδοτο. Έντρομοι μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, επιχειρούν την συσκότιση ακόμη και αυτή την ώρα. Ό,τι κι αν κάνουν, το φως της αλήθειας νίκησε ήδη το σκοτάδι της συγκάλυψης».

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας είχε δηλώσει ότι, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, οι συνεδριάσεις θα ολοκληρώνονται στις τρεις με τρεισήμισι το πρωί, προκειμένου να μιλήσουν το δυνατό περισσότεροι βουλευτές και προκειμένου η συζήτηση να ολοκληρωθεί περίπου στις τέσσερις το μεσημέρι της Παρασκευής, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός αναχωρεί για Ιαπωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ