today-is-a-good-day
21.9 C
Athens

Κλάινχαϊσλερ: Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός

«Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, που έφτασε σήμερα (11/1) στις 13:15 στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, με την οποία πριν από τρεις μήνες απέκτησαν παιδί, και τον μάνατζερ του.

«Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ και την οικογένειά μου που με στήριξε», είπε ο 28χρονος διεθνής Ούγγρος.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ,-όπως έχει προγραμματιστεί-από το αεροδρόμιο, πήγε μαζί με τον μάνατζερ του, κατευθείαν στα γραφεία του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, και στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αύριο το μεσημέρι είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος κύκλος ιατρικών εξετάσεων και στη συνέχεια η υπογραφή του συμβολαίου, που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα 3 χρόνια και 6 μήνες, έρως τον Ιούνιο του 2026.

Μαζί με τα μπόνους οι αποδοχές του θα ξεπεράσουν τις 600.000 ευρώ ετησίως, ενώ η όσιγιεκ θα βάλει στα ταμεία της 500.000 ευρώ.

Ο Κλάινχαϊσλερ είναι 44 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ