today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Κ. Μπακογιάννης: Φέτος ο ουρανός της πόλης ας γεμίσει με τις πιο ζεστές ευχές μας για ειρήνη, αγάπη και ελπίδα

Εορταστικό σκηνικό με φόντο το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, θα στηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων όπου μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν τη μαγική «Νύχτα των Ευχών», στέλνοντας εκατοντάδες φαναράκια στον ουρανό της Αθήνας με τις πιο ζεστές ευχές για τη χρονιά που έρχεται, ενώ ταυτόχρονα θα είναι σε εξέλιξη μουσικοχορευτικό πάρτι και εντυπωσιακά σόου.

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη γεμάτη λάμψη και αισιοδοξία εκδήλωση και να απολαύσουν το χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στην στολισμένη πλατεία του δημαρχείου, το Σάββατο, στις 6 μ.μ. και μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη να φωτίσουν με τις ευχές τους τον ουρανό της πόλης.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης σε δήλωση -πρόσκληση προς τις Αθηναίες και τους Αθηναίους εκφράζει τον ενθουσιασμό του, που ύστερα από τρία χρόνια «θα γιορτάσουμε όπως αρμόζει την Παραμονή των Χριστουγέννων» και τους καλεί «να ζήσουμε μαζί αυτό το μαγικό θέαμα, που συμβολίζει πάνω από όλα τη χαρά και την αισιοδοξία. Ο ουρανός της Αθήνας, ας γεμίσει και φέτος με τις πιο ζεστές ευχές μας για ειρήνη, αγάπη και ελπίδα».

Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα κορυφωθεί με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργανώνει ο δήμος, μία ώρα νωρίτερα στην πλατεία Κοτζιά, με το ραδιοσταθμό Pepper 96.6 και τους παραγωγούς Γιάννη Καστανάκη και Κοσμά Δεβελέγκα απέναντι από το δημαρχείο να προσκαλούν όλους σε έναν χριστουγεννιάτικο χορό με επιλεγμένες γιορτινές μουσικές.

Σημειώνεται ότι το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, επιμελήθηκαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη, το Athens Culture Net, το This is Athens, και ο ρ/σ Αθήνα 9,84 και περιλαμβάνει πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων, είναι εδώ:

https://cultureisathens.gr/wp-content/uploads/2022/12/2022_PROGRAM-_final.pdf και στο cultureisathens.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ