today-is-a-good-day
18.4 C
Athens

Στ.Πέτσας: Μεγάλος ο πολιτικός αντίκτυπος της υπόθεσης Καϊλή – Υποκριτική η στάση Ανδρουλάκη

Περιμένουμε τις ανακοινώσεις, θα δούμε τις πτυχές και τα στοιχεία που έχουν οι βελγικές αρχές για την υπόθεση Καϊλή. Υπάρχει ένας μεγάλος πολιτικός αντίκτυπος, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας προσθέτοντας πως φαίνεται η υποκρισία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του κ. Ανδρουλάκη.

Ερωτηθείς εάν θα ήθελε να μάθει ποιος παρακολουθούσε την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ απάντησε: «Δεν θέλω να μπαίνω στη δουλειά των υπηρεσιών εκείνων που είναι επιφορτισμένες με την εθνική ή ευρωπαϊκή ασφάλεια. Γι’ αυτό υπάρχουν, για να προστατεύουν τη Δημοκρατία μας. Δεν μπορούμε να συζητάμε σήμερα για τη διάθεση, παρέμβαση κάποιων κρατών και να μην έχουμε εξοπλίσει τις δικές μας υπηρεσίες με τα εργαλεία εκείνα ώστε να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι άλλο τα θεσμικά αντίβαρα τα οποία εμείς ενισχύουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας και συνέχισε:

«Επίσης, φαίνεται η υποκρισία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και του κ. Ανδρουλάκη για όλη αυτήν την υπόθεση. Όταν έχουμε μία άμεση διαγραφή ενός μέλους που φέρεται να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο ζήτημα… μετά θα λέμε γιατί υπάρχει ένα πλαίσιο από μία εθνική υπηρεσία πληροφοριών κάνει τη δουλειά της; Δεν βλέπετε την αντίφαση ανάμεσα σε αυτά που κατήγγειλε τόσο καιρό ο κ. Ανδρουλάκης και στη διαγραφή της κας Καϊλή;», ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ